decembrie 3, 2022

In Zalau vor fi construite alte cinci platforme de colectare subterane a deseurilor, vor respecta cetatenii curatenia in jurul acestora?

Primaria Zalau a comunicat, miercuri 23 octombrie 2019, ca au fost demarate lucrarile la cinci noi platforme de colectare subterane a deseurilor. Lucrarile la cele 5 puncte sunt în desfasurare, iar executantul lucrarii are termen de finalizare luna decembrie 2019.

rn

Locatiile punctelor de colectare sunt: Str. Simion Barnutiu (vis-a-vis de unitatea militara); Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, zona bl. H25/27; Str. Dumbrava, spate farmacie, bl. D 22 (zona spital); Str. Porolissum, zona benzinaria Petrom (pod); 5. B-dul Mihai Viteazul, spate bl. A96, zona parc central.

"Amenajarea de platforme subterane este o necesitate pentru municipiu. Fata de cele existente, în aceasta toamna vor fi finalizate lucrarile la alte 5 puncte de colectare. Obiectivul nostru este ca în toate punctele de colectare a deseurilor sa fie amenajate platforme subterane, care vor îmbunatati aspectul orasului, atât estetic, cât si functional", a transmis primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt.

rn

Fara discutie aceste platforme sunt necesare, la fel cum necesar este, ca acolo unde deja exista, sa existe si o mai mare atentie a cetatenilor, dar si autoritatilor locale, in ce priveste curatenia din jurul acestora. Nu de putine ori in jurul platformelor subterane din oras exista o mizerie de nedescris.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *