februarie 5, 2023

In weekend, peste 300 de urgente

La acest sfarsit de saptamana, 316 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul judetean. Potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al spitalului, doar 88 reprezentau cazuri reale de urgente medicale, iar restul persoanelor aveau probleme de sanatate care puteau fi tratate de catre medicul de familie.
Cele mai multe cazuri reprezinta plagi, fracturi, entorse, numarul lor in cele trei zile ajungand la 75, mai multe cu 26 decat weekendul trecut. Alte 54 de persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, bronsita, amigdalita si cu viroze respiratorii.
In cele trei zile de la sfarsitul saptamanii, au venit pe lume 11 bebelusi si au fost internate 83 persoane. 19 persoane au solicitat ajutor la Urgenta datorita unor afectiuni stomacale de gastrita, gastroduodenita sau enterocolita, iar 8 salajeni au ajuns la spital in urma consumului excesiv de alcool.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut