decembrie 9, 2022

In weekend, aproape 400 de urgente

In zilele de 27-29 martie 2009, 380 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta, potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al Spitalului judetean. Medicii de garda au avut de tratat 67 de cazuri de plagi si fracturi si au trebuit sa ingrijeasca 23 de persoane care au avut hipertensiune arteriala. Alte 11 persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, 23 cu bronsite, 20 cu viroze respiratorii si 24 cu amigdalite, numarul lor crescand usor fata de sfarsitul de saptamana anterior. In ceea ce priveste afectiunile stomacale, 14 salajeni sufereau de gastrita, gastroduodenita, enterocolita s.a.
In cele trei zile de la sfarsitul saptamanii, au venit pe lume 16 bebelusi si au fost internate 111 persoane, cu noua mai multe fata de perioada comparata. Din totalul cazurilor, potrivit purtatorului de cuvant, doar 123 au reprezentat cazuri reale de urgente medicale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *