septembrie 25, 2023

In trei zile, peste 300 de urgente

0

La acest sfarsit de saptamana, 329 salajeni au solicitat tratament medical de urgenta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul judetean. Potrivit Codrutei Puscas, purtatorul de cuvant al spitalului, doar 102 reprezentau cazuri reale de urgente medicale, iar restul persoanelor aveau probleme de sanatate care puteau fi tratate de catre medicul de familie.
In topul urgentelor se afla plagile, fracturile, entorsele, numarul lor in cele trei zile ajungand la 82. Alte noua persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, sase cu bronsita si viroza respiratorie, iar sapte cu amigdalita. Medicii au mai tratat 26 de salajeni care aveau hipertensiune arteriala si 16 care au avut probleme stomacale de gastrita sau enterocolita. Cinci persoane au ajuns la spital in urma accidentelor rutiere, sapte in urma agresiunilor, iar opt din cauza consumului excesiv de alcool.
In cele trei zile de la sfarsitul saptamanii, au venit pe lume 15 de bebelusi si au fost internate 108 persoane.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut