Primele minute ale partidei de vineri au fost incalcite, fara nici o faza care sa atraga atentia specta-torilor, in afara de gafa monumentala din min. 11 a experimentatului Vasile Jula (FC Zalau), care a avut o intentie buna, dar mingea a ajuns la septarul oaspetilor, si numai interventia „in extremius” a portarului Chis a facut ca scorul sa nu se deschida in favoarea beiusenilor. Oaspetii au mai avut o situatie care a cam inghetat sufletele zalauanilor in minutul 26, cand acelasi portar, cu pretul propriei accidentari, a intervenit la incursiunea numarului 21 din Beius (Silaghi).De fapt, si bihoreanul s-a resimtit si a si fost inlocuit. Treziti la realitate de pericolul echipei vizitatoare, dar si de interventiile energice ale principalului Calin Pop, jucatorii gazda si-au amintit ca totusi joaca fotbal pe propriul teren, au construit o faza foarte buna pe dreapta, a urmat o centrare prin fata portii care a ajuns la Cristian Chis, jucator care n-a mai ratat oportunitatea si a deschis scorul, 1-0. Era minutul 28 al partidei.
In partea a doua a meciului, tot cei din Beius au tras semnalul ca sunt pe un teren de fotbal si ca acest sport se joaca pe goluri, atacand periculos, dar portarul Chis intervenind decis in minutul 47. In minutul 62 spectatorii au aplaudat incercarea lui Balan, care a catapultat mingea peste poarta, la mica distanta de bara transversala a echipei din Beius. Au urmat minute marcate mai mult de numeroasele schimbari de jucatori la cele doua echipe.
Golul izbavitor al victoriei gazdelor a venit in urma unui corner executat de pe partea dreapta de atac, in minutul 69, iar Cosmin Cozma a reluat, din apropiere, mingea in gol, si 2-0.
FC ZALAU: Chis, Crisan (Iacob), Jula, Cozma, Nicorici, Podina, Craciun, C. Chis (Bode), Gorga (Mosincat), Balan (Major), Ignat.
FC Bihorul Beius : Lazea, Silaghi (Paul), Taut, Cobarzan, Serb, Popa (Highea), Mihoc, Morar (Agivroaie), Toma (Bora), Trip, Luca.
Partida a fost condusa de Daniel Pop (Viseu)- la centru, ajutat la cele doua linii de Radu Despa si Ionel Sava, ambii din Baia Mare.