In Salaj se incalca legea la fiecare cinci minute

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au efectuat in perioada 1 – 10 aprilie actiuni de verificare in judet in scopul asigurarii unui climat corespunzator de ordine si siguranta   publica în perioada premergatoare Sfintelor sarbatori ale Pastelui Ortodox si Catolic. Potrivit informatiilor primite de la biroul de presa al IPJ Salaj, politistii au controlat activitatea a 450 de agenti economici si au verificat, în trafic, 2.059 mijloace de transport. Oamenii legii au constatat 105 infractiuni si 2.946 de contraventii, valoarea amenzilor aplicate fiind de 426.793 lei. De asemenea, politistii au indisponibilizat marfuri în valoare de 2.601 lei si au confiscat bunuri estimate la circa 16.000 lei.
Din cifre reiese ca, in fiecare zi, politistii au descoperit, in medie, 305 de infractiuni si contraventii, adica o incalcare a legii la fiecare cinci minute.
Actiunile demarate de IPJ Salaj in aceasta perioada au ca scop combaterea infractionalitatii de natura economica, prevenirea infractiunilor cu violenta si a furturilor, precum si combaterea infractionalitatii stradale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *