septembrie 30, 2022

În Sălaj, 51 de medici de familie vaccinează împotriva COVID-19

Ministerul Sănătații a publicat lista medicilor de familie care au contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Cei care doresc să le fie administrată doza 4 de vaccin se pot adresa în prezent centrelor de vaccinare, în județele unde mai funcționează, și medicilor de familie.

În Sălaj, sunt 51 de medici de familie care au încheiat contract cu Casa de Sănătate în acest sens. În Zalău, vaccinează 7 medici de familie (Lucia Butura, Pop Elisabeta, Niculescu Rozalia, Agache Cornelia, Pop Denisa, Tăutu Viorica, Gabriel Iluță). În Șimleu Silvaniei, au semnat contract 4 medici de familie ( Viorica Drăgulescu, Daniela Datcu, Elisabeta Peștenariu, Gheorghe Cozma). La Cehu Silvaniei sunt două cabinete de medicină de familie unde se administrează vaccinul împotriva Covid-19 (Lucian Pop, Barra Zoltan), iar la Jibou este un cabinet (Rodica Burde).

Diferența o reprezintă medicii de famile din comunele sălăjene (Vârșolț, Sâg, Ileanda, Sălățig, Măeriște, Chieșd, Gâlgău, Creaca, Sărmășag, Bocșa, Nușfalău, Hida, Surduc, Crasna, Almașu, Valcău de Jos, Marca, Halmășd, Plopiș, Meseșenii de Jos, Buciumi, Bănișor, Bobota, Boghiș, Șimișna, Sânmihaiu Almașului, Zimbor, Lompirt, Cristolț, Letca, Bălan, Horoatu Crasnei, Gârbou, Cuzăplac, Ip).

E important de știut că nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie pentru a vă putea administra doza de vaccin.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi consultată accesând link-ul : https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.