Cehu Silvaniei e orașul care stă cel mai bine în privința vaccinării anti-Covid

0
465

Campania de vaccinare a intrat pe un trend descrescător la nivel național. Potrivit datelor oficiale, în țară sunt 9 judeţe care au rată de acoperire vaccinală de peste 30%, 25 de judeţe care au o rată de acoperire vaccinală între 20 şi 30% şi 8 judeţe care au o rată de acoperire vaccinală sub 20%. Sălajul se numără printre cele cu rată de vaccinare între 20 şi 30%.

Aproximativ 28 la sută dintre români sunt vaccinați, spun autoritățile. Nici în Sălaj nu se mai înghesuie lumea la centrele de vaccinare.

Între orașele sălăjene, Cehu Silvaniei stă cel mai bine, procentual, la capitolul populație vaccinată. S-a imunizat 31,56 la sută din populația acestui oraș, potrivit unei hărți a imunizării întocmită de geo-spatial.org. Asta înseamnă, în cifre, 2.373 persoane.

La Zalău, s-au vaccinat 21.631 de persoane, adică 31,31 la sută din numărul total al populației.

La Jibou, procentul de vaccinare este de 27,12 la sută, adică 3.1172 persoane.

Pe ultimul loc este orașul Șimleu Silvaniei, cu un grad de vaccinare de 21,69 la sută, ceea ce înseamnă 3.753 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.