În pofida fumigenelor ciumei roșii… Lucian Bode: Guvernul Orban a avizat construirea unei săli de sport de aproape 2,5 milioane de euro în Zalău

Zălăuanii trebuie să știe că administrația pesedistă din municipiul Zalău minte cu nerușinare atunci când afirmă că proiectele de dezvoltare locală sunt blocate de actualul Guven!

“Trebuie să ai mult tupeu să arați cu degetul spre un Guvern care stă la cârma țării de câteva luni, când guvernele pesediste au ignorat total județul Salaj și, implicit, municipiul Zalau.

Drept dovadă că propaganda “roșie” nu stă în picioare este faptul că Guvernul Ludovic Orban a avizat, prin Compania Națională de Investiții, proiectul “Construire și dotare sală de sport” în municipiul Zalău, obiectiv situat pe strada Salcâmilor, nr. 1, valoarea totală a investiției fiind de aproape 2,5 milioane de euro”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj .

Astfel, zălăuanii vor beneficia de o nouă sală de sport, la standardele corespunzătoare desfășurării unor competiții interne și internaționale. Acest demers este, de altfel, un nou pas important în realizarea altor obiective de investiții necesare dezvoltării municipiului Zalău și, implicit, a județului Sălaj. Este o veste îmbucurătoare pentru zălăuani și implicit pentru sălăjeni, dintr-o succesiune de alte vești bune pe care urmează să le primim în perioada imediat următoare.

“Am susținut încă din 2012 necesitatea construcției unui complex polisportiv în municipiul Zalău, un proiect promovat civic prin Asociația Sălăjenii Contează și pentru care m-am luptat în Parlamentul României la dezbaterile bugetului de stat pentru a fi finanțat. La acel moment, guvernarea PSD a ignorat complet acest proiect de investiție, desi la nivel local erau parcurse etape importante în susținerea acestui proiect. Zălăuanii trebuie să stie că, spre deosebire de abordarea guvernărilor pesediste, Guvernul Ludovic Orban nu va bloca niciun proiect de dezvoltare locală, indiferent de culoarea politică a inițiatorului”, mai arată Lucian Bode.

Așa cum a demonstrat în lunile aflate la guvernare, pentru Guvernul Orban investițiile publice reprezintă chintesența guvernării. Acest lucru este demonstrat prin ritmul accelerat de implementare a tuturor proiectelor de investiții, indiferent de natura lor.

PNL Sălaj

About Author

5 Replies to “În pofida fumigenelor ciumei roșii… Lucian Bode: Guvernul Orban a avizat construirea unei săli de sport de aproape 2,5 milioane de euro în Zalău”

  1. “guvernele pesediste au ignorat total județul Salaj și, implicit, municipiul Zalau” este un comportament de care „suferă” și Consiliul Județean Sălaj. Alocă fonduri doar preferențial nu interesează de fapt doar zona adiacentă Zalăului, în județ „Dumnezeu cu mila”. CJ Sălaj nu a fost în stare să asigure o dezvoltare echilibrată a județului. Acest lucru se observă prin fenomenul de depopulare masivă a județului. Nu peste mulți ani vor avea de condus doar o mână de cetățeni. Dezinteresul conducerii județului pentru cei din teritoriu se observă mergând prin acest județ, sate amărâte în paragină. De fapt o intervenție în presa vremii a unui „personalități” din CJ Sălaj este edificator. Acesta spunea că o eventuală autostradă pe valea Someșului nu este necesară deoarece nu trece prin nici un oraș al județului. Atunci aș fi vrut să- l întreb, desigur ironic, să numească care sunt orașele acestui județ, are Sălajul măcar un oraș adevărat ? Județul Sălaj este în mod sigur unul din cele mai sărace județe din țară la concurență cu Vaslui, Botoșani, Teleorman, Ialomița, Gorj… Acest lucru este și din cauza CJ Sălaj de a lungul celor 30 de ani de democrație surogat!

  2. Ciumatilor cacanii/bruni reveniti doar atunci cand veti avea REALIZARI PRACTICE de mai mare amploare . Ceea ce faceti acum , aceste promisiuni desarte /minciuni gogonate despre un “viitor luminos “, sunt doar prosteli pentru prostirea prostilor capitol la care sunteti recordmani mondiali !!

  3. Pesdistii sunt penal,vezi bercean,secretarul primariei zalau,ii tine inca pe functii pe cei de la psd.Alta penala care nu se ia inca nimeni de ea cea de la crucea rosie Salaj care face institutia de rusine ,fura ,vinde pe unde poate,a luat banii unui copil bolnav si i-a cheltuit cu a…ti ,cheltuie pe masin ,pe neamur complice la amanlacuri.Cum poate femeia asta sa conduca o institutie samaritean cand ea nu e in stare sa aiba familie,umbla din a..nt in a..nt.Aincurcat militarii,are boala la grade mari si figura ca si coana Chirita.Fata de penal ,face fapte penale,oare nimeni nu se ia de ea.Se lauda ca are presa .plitia,poiticul la picioarele ei.Domn ministru Bode ,dumneavoastra stiti ce se intampla acolo?,peOrban il informati?,o sa-l informam noi iar daca nu seia masuri suntem cativa cetateni care ne intereseaza aceasta intitutie si sesizam DNA.

  4. Pop Gheorghe, senatorul agramat, fostul militian, a facut ca Salajul “sa straluceasca” deopotriva cu Teleormanul si Vasluiul, nevasta-sa, ca inspector general la invatamant a pus la punct “educatia” copiilor din judetul codas al Romaniei, ea ocupandu-se doar de pesedizarea scolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *