decembrie 2, 2022

In numai trei zile, Politia si ARR-ul au ”strans” 300 de milioane din amenzi

Amenzi de peste 300 de milioane de lei vechi au fost aplicate in numai trei zile (1 – 3 mai 2009) de agentii de la Politia Rutiera in colaborare cu specialisti din cadrul Autoritatii Rutiere Romane (ARR), Registrului Auto Roman (RAR) si Sectiei Drumuri Nationale, pe drumurile din judetul Salaj. “Reprezentantii celor trei institutii au verificat 28 de autovehicule de transport persoane si 63 de marfa, constatandu-se ca, 57 de masini din cele controlate nu indeplineau toate normele impuse de lege, motiv pentru care conducatorii auto au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 30.650 lei”, ne-a declarat Nadia Serban, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.
Potrivit declaratiilor ei, in cadrul aceleiasi actiuni, au fost retinute si 15 permise de conducere, dintre care 8 pentru consum de bauturi alcoolice, 4 pentru depasire neregulamentara si 3 pentru depasirea limitei legale de viteza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *