In numai 7 zile, aproape 50 de soferi au devenit pietoni

In numai 7 zile, aproape 50 de soferi au devenit pietoni

In cursul saptamanii trecute, actiunile desfasurate de catre agentii de politie rutiera din judetul Salaj au condus la depistarea a 10 fapte de natura penala. Patru soferi au fost prinsi in timp ce conduceau autoturisme neinmatriculate si tot atatia se aflau la volanul unei masini cu numere false, iar alte doua dosare penale au fost intocmite pentru conducere in stare de ebrietate si pentru conducere fara permis.
In ceea ce priveste faptele contraventionale, politistii au aplicat aproape 1700 de amenzi, in valoare totala de 283.000 lei(2,83 miliarde in lei vechi).
Ca de fiecare data, marea pondere a celor sanctionati o constituie conducatorii auto, care reprezinta de fapt si cea mai numeroasa categorie de participanti la trafic. “Astfel ca, din cei 1.566 de soferi amendati, 1.162 au condus autovehicule cu viteza peste limita legala”, a declarat Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.
Mai bine de trei sferturi dintre vitezomani au fost depistati de cele 6 camere fixe si au fost sanctionati cu amenzi in valoare de 221.000 lei si doar 197 au fost inregistrati de catre radarele mobile. Potrivit celor declarate de sursa antementionata 47 de conducatori auto au devenit “pietoni”, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru comiterea a diverse nereguli – conducere sub influenta alcoolului, depasirea vitezei legale cu peste 50 de km/h sau pentru circulatie pe contrasens.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *