In memoriam Adrian Budușan

0
3529

Întregul colectiv al SC Pază Obiective și Intervenție SRL deplânge stingerea fulgerătoare într-o noapte rece de Brumar a colegului, prietenului și mentorului multora dintre angajații societății, jurist Adrian Budușan, la vârsta de 55 de ani.

”Un şef bun recunoaşte diferenţele dintre indivizi şi provoacă echipa pentru a atinge cât mai multe din aşteptări, încercând să atingă şi ţintele echipei în acelaşi timp” – a fost unul dintre principiile după care s-a ghidat fostul nostru coleg de-a lungul celor ultimi 12 ani din viața sa în care și-a dedicat timpul și priceperea pentru recrutarea, formarea continuă a agenților de pază și soluționării problemelor administrative, din care aproape 10 ani în care a condus societatea spre success din funcția de director.

Născut la Zalău la 28 decembrie 1965, Adrian Budușan a fost absolvent al Facultății de Drept. În anul 1991 devine angajat al Unității Militare 01349 din Zalău, unde a activat până în anul 2001. În perioada 2001-2009, a fost administratorul unei societăți private, iar din luna mai 2009 până în ultima clipă a vieții sale a fost angajat ca Șef serviciu administrativ al SC Pază Obiective și Intervenție SRL. Din 2011 până în luna martie 2021 a ocupat funcția de Director al societății prin mandate repetate, iar în martie 2021 revine pe funcția ocupată anterior numirii ca director.

Din păcate, nimeni nu ne spune când să ne luăm rămas bun, iar Adi a plecat prea devreme sus, de-a dreapta Domnului, lăsând un mare gol în echipa noastră.

Spre dimineața zilei de 20 noiembrie a încetat să mai bată o inimă generoasă, după o suferință mare și neașteptată. Ne-a părăsit un spirit viu și înalt, un coleg empatic și exigent în același timp, un om de o aleasă noblețe sufletească în ciuda-i aparentei durități. A fost săritor, devotat convingerilor sale, înțelegător și motorul care punea în mișcare.

Va rămâne în memoria celor care l-am cunoscut și cu care a lucrat un exemplu de credință, perseverență, ambiție si devotament. Pe această cale îi aducem respectul cuvenit şi un omagiu pentru întreaga sa activitate și contribuție la binele comun al echipei societății.

Transmitem familiei îndurerate cele mai profunde condoleanțe din partea tuturor angajaților și vă asigurăm de întreaga noastră compasiune.

Adrian BUDUȘAN va rămâne mereu colegul nostru. Să-i păstrăm amintirea în suflet pururea vie.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

                                         Colectivul SC Pază Obiective și Intervenție SRL Zalău

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.