În mediul rural, continuă campania de vaccinare

0
54

Campania de vaccinare în mediul rural a poposit, pănă în prezent, în trei comune din județ. După Meseșenii de Jos și Pericei, joi, 13 mai, echipa mobilă a ajuns la căminul cultural din Şamşud.

Echipa mobilă, coordonată de doctorul Csakavari Alexandru, a vaccinat peste 60 de persoane, majoritatea vârstnici şi bolnavi cronici.

“Vaccinarea a avut loc la căminul cultural, ce a fost recent renovat şi a asigurat cele mai bune condiţii pentru imunizarea cetăţenilor comunei. Au fost prezenţi localnici din satele aparţinătoare, Şamşud şi Valea Pomilor, iar totul a decurs foarte bine”, spune primarul comunei, Banto Zoltan.

Potrivit acestuia, în comuna Şamşud circa 80 la sută din populaţia vaccinabilă a fost deja imunizată, la centrele de vaccinare din Zalău, Cehu Silvaniei, Sărmăşag şi Hida.

Campania de vaccinare în mediul rural va continua şi în alte comune ale judeţului, spun reprezentanții Prefecturii Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.