In judetul Salaj nu a fost inregistrat niciun caz nou de coronavirus

In urma informatiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus. Astfel, pe teritoriul judetului numarul persoanelor confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2 a ajuns la 45, dintre care 21 de salajeni au fost declarati vindecati, iar 5 persoane au decedat.

rn

In judetul Salaj, pana la data de 7 mai, numarul persoanelor care se afla in carantina este de 197, iar a celor autoizolate la domiciliu 344.

rn

De la intrarea în vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pâna în prezent, au fost plasate în carantina institutionalizata 2.266 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

rn

De asemenea, 191 de persoane aflate în carantina au parasit locatia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

rn

Pâna in data de 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate si externate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *