În instituțiile din Sălaj, 14 locuri de muncă scoase la concurs

       Agenția Națională a funcționarilor Publici a aprobat organizarea concursurilor pentru 14 posturi în instituții sălăjene, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare.

      Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj organizează concurs pentru patru posturi de execuție vacante. Un post de educator, un post de logoped, unul de psiholog și un post de administrator, toate pe perioadă nedeterminată. Concursul va avea loc la Complexul de Servicii Sociale Șimleu Silvaniei, la data de 10 iunie va fi organizată proba scrisă, iar la data de 14 iunie, interviul.

    Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” din Zalău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de bibliotecar. Se cer studii liceale sau postliceale, cu diplomă în domeniul/ absolvirea cu examen de diplomă a unei instituții de învațământ secția de biblioteconomie sau a altor instituții de învățământ ai căror absolvenți au studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei. Vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului  nu se solicită. În data de  10 iunie 2021, la ora 10.00 va avea loc proba scrisă;  în 12 iunie 2021, ora 10.00 – proba practică; iar în 14 iunie 2021, ora 10.00 va avea loc interviul.

   Serviciul de Administrarea Domeniului Public Zalău caută doi funcționari pentru Biroul Management trafic. Sunt necesare studii medii, calificare în meseria de electrician/tehnician electrician; permis de conducere categoria B; cunoștințe în domeniul electric; operare pe calculator; experiență în meseria de electrician de minimum 10 ani; atenție concentrată și distributivă; rezistență la stres, receptivitate, calm, amabilitate, seriozitate, punctualitate, spirit practic; aptitudini de informare; disponibilitate la program de lucru inegal, în funcție de cerințe sau solicitări.

Dosarele se pot depune până la data de 31 mai, iar proba sscrisă și interviul sunt programate pentru datele de 8 și 11 iunie 2021.

    Și Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău caută un muzeograf, funcție pentru care sunt necesare studii superioare și vechime în muncă de minim 3 ani jumate. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 28 mai. Proba scrisă va avea loc în 4 iunie, la ora 10.00, iar interviul la data de 9 iunie.

    Spitalul Județean de Urgență Zalău organizează concurs de recrutare, în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de asistent medical generalist în cadrul Compartimentului Nefrologie – Stația de dializă. Se cere diplomă de școală sanitară postliceală și  vechime de minimum 5 ani în activitatea de hemodializă. Același angajator are disponibile și două posturi de asistent medical de radiologie și imagistică medicală și un post de tehnician de radiologie și imagistică. Pentru postul de asistent medical de radiologie și imagistică medicală este necesară diplomă de școală sanitară postliceală în specialitatea radiologie și candidatul poate fi debutant, fără vechime în specialitate. Pentru postul de tehnician de radiologie și imagistică este necesară diploma de licență care atestă studiile în specialitatea postului și vechime în specialitate de minim doi ani.

     Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sălaj anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale  de execuţie vacante de consilier cadastru gradul I, în cadrul Serviciului Cadastru. Sunt necesare studii de specialitate – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență – specializarea cadastru, geodezie, cartografie, topografie, măsurători terestre, dar și vechime în specialitate de minimum 3 ani și 6 luni.

     Primăria Comunei Sălățig organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție de șofer. Condițiile necesare sunt: studii medii liceale, gimnaziale, școală profesională; posesor al permisului de conducere categoriile B, C+E;  cunoștințe minime de mecanică auto; disponibilitate pentru lucrul peste program; condiții de vechime – 1 an în domeniu.

Informațiile detaliate despre fiecare concurs în parte pot fi găsite pe site-ul ANFP accesând link-ul: http://posturi.gov.ro/judetul/salaj/

4 thoughts on “În instituțiile din Sălaj, 14 locuri de muncă scoase la concurs

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.