februarie 6, 2023

In doua comune, 20 kilometri de drumuri reabilitati prin SAPARD

Sfarsitul de an inseamna, si pentru reprezentantii administratiilor locale, momentul bilantului, al realizarilor si nerealizarilor din cele 12 luni parcurse.
La Criseni, 90% din investitiile demarate in acest an au fost finalizate. “Cea mai deosebita realizare pentru noi, ne-a decalat primarul de Criseni, dl. Andrei Maior, este finalizarea investitiei pentru modernizarea si reabilitarea drumurilor din comuna prin programul SAPARD. Prin suma alocata, un milion de euro s-au asfaltat si s-a aplicat imbracaminte asfaltica pe 10,8 km de drumuri. Mai avem lucrari demarate la alimentarea cu apa, din 2000, prin HG 577, sau la canalizare (executii demarate din acest an prin OG7) care au fost neglijate din punct de vedere financiar de Guvern. Sistemul de alimentare cu apa este introdus in proportie de 80-85%, iar cel de canalizare doar 25%”.
Si pentru reprezentantii administratiei locale din Girbou anul 2008 a insemnat finalizarea unui proiect SAPARD. Din cele aflate de la prim-edilul Alexandru Spatar, “din aceasta sursa s-au asfaltat 9 km de drumuri comunale. Comuna a beneficiat de un milion de euro. Scoala gimnaziala din centrul de comuna a fost reabilitata cu fonduri de la Ministerului Invatamantului, in suma de 8 mld lei vechi, iar din alte surse au fost reabilitate camine culturale si scoli”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut