decembrie 7, 2022

In ce partid mai este Liviu Balint? Liberalii au primit parlamentari plecati de la Pro Romania

Presa centrala scrie ca liberalii au decis luni, 6 ianuarie 2020, în sedinta Biroului Executiv, trecerea la PNL a parlamentarilor plecati din Pro România, precum si a filialelor ai caror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta.

rn

Astfel ca, pe ordinea de zi a sedintei PNL s-a regasit aprobarea "protocolul de înglobare a grupului Social-Liberal", care presupune transferul celor 5 parlamentari care au plecat din Pro România.

rn

Conform Digi24.ro este vorba de deputatii Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu, Damian Florea, Mircea Banias si Liviu Balint deputatul de Salaj.

rn

In ce priveste trecerea lui Liviu Balint la partidul liberalilor, purtatorul de cuvant al PNL Salaj, Paul Maghiu, ne-a declarat " orice persoana care îsi exprima intentia de a deveni membru al Partidului Naţional Liberal – filiala Salaj, trebuie sa depuna o adeziune, iar aceasta adeziune trebuie sa fie analizata si aprobata în forurile statutare ale partidului (conform Statutului si Regulamentului). Ori, în momentul de fata, nu suntem în aceasta situatie la nivelul organizatiei PNL Salaj."

rn

Ultima data pe deputatul fost PMP, fost PSD, fost Pro Romania, l-am intalnit la instalarea noului prefect Virigil Turcas, desemnat de catre Guvernul Orban. O noua trecere a lui Liviu Balint intr-un alt partid nu ar fi o surpriza, insa intrebarea ar fi daca cei care voteaza cu PNL-ul si-ar reinoi votul in conditiile in care s-ar trezi cu el la alegerile parlamentare pe liste partidului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *