În 27 iunie, șimleuanii ies la vot pentru a-și alege primarul

1
174

Autoritățile au stabilit calendarul alegerilor parțiale ce urmează să aibă loc luna viitoare la Șimleu Silvaniei, pentru desemnarea primarului. În 1 iunie e programată desemnarea preşedintelui biroului electoral de circumscripţie şi a locţiitorului acestuia, dar și începerea depunerii candidaturilor. În 2 iunie va avea loc completarea biroului electoral cu reprezentanţii partidelor politice parlamentare. În 5 iunie vor putea fi înregistrate alianţele electorale, dacă va fi cazul. 7 iunie va fi termenul limită pentru depunerea candidaturilor. Campania electorală va începe în 12 iunie, iar 13 iunie este data stabilită pentru rămânerea definitivă a candidaturilor. Buletinele de vot trebuie tipărite până cel târziu în 22 iunie. Campania electorală se va încheia în 26 iunie, la ora 7.00. Ziua votului este 27 iunie. Secțiile se vor deschide la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.