noiembrie 30, 2022

In 2009, EnergoBit tinteste afaceri cu 20% mai mari

Grupul EnergoBit, unul dintre liderii in domeniul antreprenoriatului in instalatii electrice si in productia de echipamente electrice, estimeaza, pentru acest an, o crestere a cifrei de afaceri de minim 20% si a numarului de angajati cu peste 10%. In ciuda crizei, grupul va continua investitiile in extinderea si diversificarea capacitatii de productie.
Estimarile au la baza acorduri cu privire la realizarea lucrarilor electrice de inalta si medie tensiune, fibra optica si sisteme de comanda si control la patru parcuri eoliene majore, precum si implementarea sistemului de automatizare a distributiei la Electrica Transilvania Sud.
Anul trecut, EnergoBit a inregistrat o cifra de afaceri de 280 milioane de lei, rezultand o rata a profitului brut de 10%. Printr-o investitie de 1,2 milioane de euro, a fost dublata activitatea de productie a fabricii de la Jibou, consolidandu-si astfel pozitia pe segmentul productiei de echipamente de medie si joasa tensiune. Dupa cum ne-a declarat Alin Opris, directorul EnergoBit Prod Jibou, noua hala se intinde pe 2.000 de metri patrati.
In prezent, Grupul EnergoBit numara 400 de salariati si activeaza pe plan national prin filialele sale din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta si unitatile de productie din Cluj si Jibou.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *