februarie 5, 2023

In 2008, 319 persoane nu au intrat in legalitate

Din 9162 de cereri, inregistrate si solutionate in 2008 de Serviciul de Evidenta Persoanei, 935 au fost depuse ca urmare a pierderii, furtului ori deteriorarii actelor de identitate.
Cu toate acestea, la sfarsitul anului 2008, in Zalau si in cele 13 comune arondate acestui serviciu mai existau 1121 persoane fara acte de identitate sau cu acte expirate, din care 319 persoane nu au avut niciodata act de identitate, desi au implinit varsta de 14 ani.
“Toate aceste persoane au fost anuntate, atat prin intermediul Postei Romane cat si cu sprijinul Politiei de Ordine Publica. In urma actiunilor intreprinse, unii s-au prezentat pentru a fi pusi in legalitate, insa, din pacate mai sunt multe persoane care nu au dat curs invitatiei”, informeaza Ioan Puscas, director executiv, Directia Publica Comunitara de Evidenta Persoanei.
Aceste persoane sunt asteptate sa se prezinte la ghiseele Serviciului de Evidenta Persoanelor pentru a fi puse in legalitate. Programul de lucru al serviciului este urmatorul: luni, miercuri, joi: 8.30 – 16.30, marti: 8.30 – 18.30 si vineri: 8.30 – 13.00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut