septembrie 30, 2022

In 2008, 134 de tineri salajeni au imbracat haina militara

“O preocupare prioritara a CMJ Salaj va fi in continuare selectia unor tineri care sa raspunda foarte bine provocarilor si solicitarilor deosebite ale profesiei militare”, a declarat noul sef al Centrului Militar Judetean, lt. col. Emil Gherman.
In cursul anului 2008, angajatii CMJ au intocmit 419 dosare tinerilor din Salaj, pentru diferite tipuri de cariera militara.
“Au fost declarati admisi 134 de candidati care, la aceasta data, se gasesc in perioada de pregatire in functie de categoria de cariera pentru care au optat”, a mai adaugat lt. col. Gherman.
De mentionat ca noul sef al CMJ a facut parte pana in anul 2008 dintr-o unitate de elita a Armatei Romane – Brigada 81 Mecanizata – care a asigurat, si asigura inca, militari in toate teatrele de operatiuni – Irak, Afganistan, Balcanii de Vest- iar lt. col. Gherman a participat timp de 6 luni la o misiune in Irak.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.