septembrie 26, 2022

Imre Csilliag, de 25 de ani, infiat in Norvegia de la 2 ani, isi cauta parintii naturali in Salaj

Din sprijinul primit pana acum, Imre afla ca cei care i-au dat viata traiesc in Nusfalau

rn

Un tanar salajean care in urma cu 23 de ani a avut sansa sa fie infiat din orfelinatul din Cehu Silvaniei si acum traieste in Norvegia, a lansat pe facebook un anunt emotionant, in care cere sprijin pentru a-si gasi parintii naturali.
Tanarul Imre Csilliag, de 25 de ani, si-a scris povestea vietii pe facebook in grupul The never forgotten Romanian children – Copiii niciodata uitati ai României.
"SALUTARI DIN NORVEGIA!!
M-am numit CSILLIAG IMRE, nascut pe data de 2 octombrie 1992, în oraul Simleul Silvaniei, judetul Salaj, România. La vârsta de 2 ani am fost adoptat de la Orfelinatul Cehul Silvaniei de catre o familie foarte buna si iubitoare din Oslo, Norvegia. Doresc foarte mult sa îmi gasesc familia biologica. Pe mama mea o chema Csilliag Maria. Aveam un frate mai mare cu doi ani decât mine, dar nu stiu sigur daca el a ramas în familia noastra sau a ajuns la fel în adoptie internationala. Numele lui era CSILLIAG FRANCISC. În Norvegia am o sora adoptata tot din România de parintii nostri norvegieni. Cu ceva timp în urma, familia ei biologica a fost gasita aici prin intermediul acestei comunitati. Sper din tot sufletul sa fiu si eu tot asa de norocos! Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine de a-mi indeplini acest mare vis, gasirea familiei mele. DISTRIBUI{I va rog tot asa de mult si anuntul meu, foarte multe reuniuni au loc aici datorita distribuirilor dvs!!
MULTUMESC FOARTE MULT!!", este apelul lui Imre catre cei care il pot ajuta.
Tanarul a postat mesajul pe facebook pe 19 iulie, la ora 21.00, iar dupa doar 16 ore a adunat peste peste 1.100 de distribuiri, peste 700 de aprecieri si 90 de comentarii.
“n foarte scurt timp, tanarul a aflat detalii despre familia lui de la salajenii care s-au implicat, iar potrivit informatiilor postate de diferite persoane familia lui Imre traieste in comuna Nusfalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.