Un zălăuan din doi și-a plătit impozitul până la 31 martie

2
190

31 martie a fost primul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru al acestui an. 19.392 de zălăuani au ales să achite impozitul, din totalul celor 39.771 care figurează cu obligații în anul 2021.

Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Zalău, 1.302 sunt persoane juridice, 715 dintre acestea alegând să achite integral impozitele și taxele locale pentru a beneficia de bonificația de 5%, iar 18.090 sunt persoane fizice, 13.799 dintre acestea optând, de asemenea, pentru plata integrală și beneficiind de bonificația de 10%.

În cazul contribuabiliilor care nu efectuează plata la termen a obligațiilor fiscale, începând cu ziua imediat următoare se calculează, conform prevederilor legale, majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și/sau prin intermediul cardului bancar, la ghişeele din cadrul Primăriei Municipiului Zalău; în numerar, la ghișeele CEC BANK SA; prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău, afișate pe site-ul www.zalausj.ro, secțiunea Taxe și impozite locale; online, prin platforma Servicii electonice de pe site-ul www.zalausj.ro; precum și online, cu cardul, prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro, cu precizarea că pentru orice plată efectuată online prin cele două metode nu se percepe nici un comision contribuabililor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.