Ilie Dumitrescu, noul antrenor al echipei PAE Panthrakikos

Antrenorul Ilie Dumitrescu va prelua, incepand cu data de 15 mai, conducerea tehnica a formatiei de prima liga din Grecia, Panthrakikos, potrivit site-ului oficial al clubului elen. Conform aceleiasi surse, Ilie Dumitrescu va pregati echipa din Grecia in urmatoarele doua sezoane. El il va inlocui pe antrenorul belgian Emilio Ferrer, demis de Consiliul de Adminstratie al clubului, condus de Ioannis Kitzidis, in urma rezultatelor slabe inregistrate in sezonul 2008-2009.
Dupa 29 de etape, Panthrakikos, care a promovat in prima liga la finele sezonului trecut, de pe locul al treilea, ocupa pozitia a 12-a in clasamentul primei divizii din Grecia, cu 33 de puncte si se afla la noua puncte de locul 14, ultimul retrogradabil.
Fostul international roman si jucator al echipei Steaua va reveni astfel in Grecia, unde a mai antrenat cinci formatii: AEK Atena (2004), FC Agaleo (2005), Akratitos (2005), Kalithea (2005-2006) si PAOK Salonic (2006).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut