Duminică, în jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost solicitat prin numărul de urgență 112 pentru a interveni la un caz atipic în comuna Ileanda.

Un bărbat a fost mușcat de un șarpe în propria sa gospodărie și exista riscul ca șarpele să fie veninos.

”La locul indicat s-a deplasat imediat un echipaj SMURD care a constatat cele anunțate și a intervenit de îndată pentru acordarea primului ajutor calificat. Deoarece omul a apucat să prindă șarpele și exista posibilitatea ca acesta să fie veninos, a fost solicitat elicopterul SMURD de la POA Jibou care a preluat pacientul de pe stadionul din localitate”, se arată în informarea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul pentru transfer la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Zalău, pentru acordarea unui tratament specific în astfel de cazuri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut