Ieșire dură a PSD-ului la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu

4
264

Social-democrații îl somează pe premierul desemnat Dacian Cioloș să nu îl includă pe Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, pe lista viitorilor miniști din guvern.

”Fostul ministru al Sănătății, este direct vinovat de dezastrul medical și umanitar în care a ajuns România. Acum, vrea din nou la guvernare… Groparul Sănătății nu are ce căuta pe lista unui nou guvern! Locul său e pe lista celor care trebuie investigați pentru dezastrul sanitar în care au adus România”, scriu cei de la PSD.

„PSD îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş să nu îndrăznească să-l includă în propunerea sa guvernamentală pe groparul sistemului de sănătate, Vlad Voiculescu, care prin nepăsare, incompetenţă şi scandal a provocat catastrofa sanitară generalizată pe care o trăim în aceste zile. Chiar dacă echipa guvernamentală propusă de Dacian Cioloş nu ar avea nicio şansă de a primi votul de încredere al Parlamentului, prezenţa lui Vlad Voiculescu sau a interpuşilor săi pe o astfel de listă ar reprezenta o sfidare intolerabilă şi o bătaie de joc la adresa societăţii româneşti! Miniştrii USR-Plus de la Sănătate sunt direct vinovaţi de dezastrul medical şi umanitar în care a ajuns România. Nu au niciun drept să acuze acum că n-au avut fonduri sau putere de decizie, după ce luni de zile s-au lăfăit în fotoliul de ministru fără a avea nimic de obiectat”, se arată într-un comunicat al PSD. Social-democraţii îl acuză pe Vlad Voiculescu că ar fi fost mai degrabă interesat de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor din domeniu decât de pregătirea sistemului pentru a face faţă evoluţiei pandemiei de COVID-19.

„Astăzi românii au ajuns să sape gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că, în lunile precedente, Vlad Voiculescu şi ceilalţi interpuşi ai săi au fost mai interesaţi de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor din Sănătate decât de pregătirea sistemului sanitar pentru mult anunţatul val patru al pandemiei! Ei sunt direct responsabili pentru pacienţii arşi în spitale, pentru numărul insuficient de paturi de la ATI şi pentru lipsa generalizată a medicamentelor pentru tratarea bolnavilor COVID-19, care mor cu zile şi aglomerează cimitirele din România! Aceşti gropari ai sistemului medical nu au ce căuta pe lista unui nou Guvern! Locul lor este pe lista celor care vor trebui investigaţi pentru catastrofa sanitară pe care au provocat-o în România!”, se mai menţionează în comunicatul citat.

4 COMENTARII

  1. Domnu’ Ciolos, nu cumva sa veniti cu Voiculescu sa faca iar necazuri afaceristilor de partid din sanatate, mufati la bani publici de 30 de ani, ca saracii nu ar merita asa ceva. Nu, nu! Fără Voiculescu! Mai bine un penal subordonat grupului infracțional organizat numit PSD.

  2. De 30 de ani guvernarile PSD si PNL au devalizat bugetele României. Au facut doar pe hartie autostrazi, scoli, spitale regionale. In schimb se vad doar palatele lor si mii de hectare de padure praduite de escroci: dragnea, nastase, dancila, gusa, pintea, basescu, udrea, flutur, ghita-tv, voiculescu tv, codrin stefanescu, ciolacu, etc. O sa fac un pomelnic si il duc la biserica pentru rugaciuni de dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.