„Iepurașul”a adus sălăjenilor creșterea incidenței Covid 19

0
827

După zilele de sărbătoare, incidența cazurilor Covid 19 la nivelul județului Sălaj este pe un trend crescător.

28 de unități administrativ teritoriale din Sălaj au cel puțin un caz de infectare cu SARS-CoV-2, după cum a anunțat directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaș, în cadrul ședinței lunare de Dialog Social organizată la sediul Instituției Prefectului Sălaj.

Potrivit datelor raportate miercuri, 27 aprilie, există 142 de cazuri de Covid 19 active, din care 26 de pacienți sunt spitalizați, iar 4 pacienți în stare gravă pe secția ATI.

”Înainte de Paști am avut o medie de sub 15 cazuri pe zi, însă de ieri  (miercuri – n. red) numărul cazurilor confirmate a început să crească. Am avut 25 de cazuri, iar azi (joi -n.red), sunt deja confirmate 26 de cazuri. Nu avem raportarea finală, însă se pare că trendul este crescător. Ceea ce este important de observat este că Zalăul are incidența cazurilor dublă față de județ. Pe restul județului avem incidență de 0,58 cazuri la 1000 de locuitori, iar Zalăul are incidență de 1,15 la mia de locuitori”, a precizat doctorul Ligia Marincaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.