septembrie 21, 2023

Identificat de polițiști, după ce a distrus un aparat la păcănele

0

Miercuri, 7 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Zalău au identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în cursul lunii februarie, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Zalău, ar fi distrus ecranul unui aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu estimat la 1.000 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut