Ibrahim Jamilu a ajuns la CS Barcău Nușfalău

Ibrahim Jamilu a ajuns la CS Barcău Nușfalău

După ce a purtat discuții cu mai multe echipe fruntașe din Liga a IV-a, nigerianul a ales CS Barcău, formație care este neînvinsă după turul de campionat
Cum Liga a IV-a s-a reluat ieri, echipele au avut timp până vinerea trecută să își întărească loturile, astfel că primele clasate au fost active pe piața transferurilor, pe ultima sută de metri.

La CS Barcău Nuşfalău se doreşte promovarea în Liga a III-a, iar pentru a îndeplini acest obiectiv, gruparea de pe Valea Barcăului a reuşit să îl readucă “acasă” pe Boska Arnold. Totuşi, un singur transfer era prea puţin pentru acest obiectiv măreţ, iar în cursul zilei de vineri, CS Barcău Nuşfalău a mai reuşit un transfer de marcă.

Astfel, cu formaţia antrenată de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a semnat nimeni altul decât Ibrahim Jamilu, cel care de câteva zile a negociat cu formaţia condusă de Tiberiu Vereş. stop_coloana

După ce a revenit din Nigeria, Jamilu nu a mai intrat în vederile antrenorului Costică Olariu la FC Zalău şi astfel a fost nevoit să îşi găsească un alt angajament, iar propunerea Nuşfalăului a fost cea mai bună.

“Am avut discuţii şi cu alţi jucători, dar a fost greu să plece acuma. Am propus conducerii o listă cu jucători, unele transferuri nu s-au putut realiza din diverse motive. Ce s-a putut, s-a adus. Sperăm ca transferul lui Jamilu să fie un plus pentru echipă şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, ne-a declarat Ciprian Grecu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *