Hutupan si Elisei, peste Radoi !

Primul meci al Oltchimului din grupele principale ale Ligii Campionilor, Buducnost-Oltchim a fost cel mai vizionat program sportiv al anului 2009, de publicul din mediul urban! Peste 350.000 de mii de telespectatori din mediul urban au fost alaturi de echipa din Valcea, chiar daca fetele lui Ivica Rimanic au pierdut cu 22-23 in Muntenegru. Debutul celei mai bune echipe de handbal din Romania in grupele principale ale Ligii a depasit ca audienta derby-ul Al Ahli-Al Hilal, transmis in direct, de Sport.ro, program care inregistrase cea mai tare audienta pe piata canalelor de sport din 2009. Al doilea meci al lui Radoi in Arabia Saudita a fost urmarit de 339.000 de telespectatori din mediul urban, o diferenta de 17.000 de telespectatori Sport.ro in favoarea meciului de handbal.
Pe publicul masculin, incercarea Oltchimului de a obtine primele puncte in grupele principale ale Ligii a inregistrat 4,3 puncte de rating si 9,5% cota de piata. In acelasi timp, postul numarul doi pe piata a fost Gsp TV, cu 0,4 puncte de rating si 0,8% cota de piata, o audienta de 10 ori mai mica decat a liderului Sport.ro. In minutul de maxima audienta, 20:31, Sport.ro a inregistrat 6,6 puncte de rating si 13,7 % cota de piata, respectiv 358.000 de barbati s-au uitat la Sport.ro.
Urmatorul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal, Oltchim-Krim, este in direct la Sport.ro, duminica, 15 februarie, de la ora 18:45. Dupa meciul de handbal, Radoi revine la Sport.ro, de la ora 22:00, in Al Watany – Al Hilal, meci din Cupa Printului.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *