septembrie 30, 2023

“In cursul anului 2008, asa cum s-a prezentat si la bilantul Inspectoratului, au fos comise mai multe furturi care au lezat atat bunurile persoanelor fizice, cat si juridice, parte dintre acestea fiind inregistrate cu autori neidentificati”, a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
La sfarsitul lunii ianuarie, numarul de “AN-uri” (dosare cu autor necunoscut) s-a mai redus, lucratorii biroului de investigatii criminale de la politia municipala, reusind sa identifice si sa destrame un grup infractional compus din trei minori cu varste intre 13 si 16 ani, care, pe timp de zi si noapte, au comis nu mai putin de 14 furturi, toate in municipiul Zalau. Practic, ei au furat tot ce s-a nimerit, pornind de la bani, cabluri electrice si terminand cu biciclete si ATV-uri. Valoarea acestor bunuri a fost estimata la aproximativ 24.000lei(240 de milioane de lei vechi). “L. Viorel de 16 ani din Romanasi, care era si liderul gruparii, este cercetat in stare de arest preventiv”, a mai precizat Tincuta Dumuta. De asemenea, in aceasta perioada s-a inceput urmarirea penala si impotriva lui K. Adrian de 32 ani, din Jibou, pentru savarsirea infractiunii de furt in forma continuata (fapta prevazuta de articolele 208-209 din Codul Penal), intrucat in perioada 2003-2008 a comis 23 de furturi, in special din societati comerciale de pe raza municipiului Zalau.
Trebuie precizat ca acesta a fost arestat preventiv in luna decembrie cand a fost prins in flagrant spargand un chiosc apartinand S.C. Damco S.R.L.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut