Doi tineri din Lupoaia au devenit deja experti in ale hotiei, avand un CV impresionant pentru varsta lor, ce cuprinde numai putin de 9 furturi, comise pe raza localitatilor Jibou, Creaca si Mirsid. „In perioada decembrie 2008 – iulie 2009, L. Bogdan (de 18 ani) si V.Valean, (de 22 ani) s-au specializat pe furturi din locuinte, in special cele nelocuite, de unde furau atat produse alimentare, cat si nealimentare, dar nu au ocolit nici un magazin alimentar din Mirsid, de unde au sustras bunuri in valoare totala de 1.200 lei”, ne-a detaliat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Politistii din Jibou, impreuna cu cei de la Postul de Politie Creaca au reusit sa-i prinda la marginea padurii din Lupoaia, unde acestia se ascundeau. Totodata, politistii au recuperat si o parte din bunurile furate de cei doi.
Potrivit sursei citate anterior, se pare ca tinerii din Lupoaia sunt vinovati si de furtul a patru cai de pe raza judetului Bihor, politistii din Marghita efectuand cercetari in acest sens.