Hot prins in numai trei ore

“Prada” de peste 30 de milioane
Politistii din cadrul Biroului de Politie Transporturi Salaj, au fost sesizati, in data de 11 mai, de catre D. Nastasia, cu privire la faptul ca, in timp ce se gasea in Statia CFR Zalau, o persoana necunoscuta i-a sustras un portmoneu, in care avea suma de 2500 lei, 230 Euro si actele de identitate. “In urma activitatilor desfasurate, in aproximativ trei ore, politistii au reusit identificarea si prinderea autorului faptei-V. Romulus, de 25 ani, din Chiesd”, ne-a declarat Nadia Serban, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Risca pana la 15 ani de inchisoare
Politistii, procedand la verificarea aspectelor in care s-a produs fapta, au stabilit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 14.00 , V.Romulus, se afla in preajma unei case de schimb valutar din municipiu si urmarea persoanele care efectuau operatii de schimb, moment in care a remarcat-o pe D.Nastasia, care a schimbat o suma de bani. Hotul a urmarit-o pe femeie pana in zona Statiei CFR, unde a abordat-o sub pretextul ca este angajatul casei de schimb la care schimbase bani si ca gestionara de la casierie i-a dat mai putin cu 100 de lei la schimb, oferindu-se sa o conduca inapoi la casierie pentru a-si recupera diferenta de bani.
“Femeia l-a urmat pe V. Romulus, iar in apropierea parcului din Statia CFR, la recomandarea lui de a-si verifica banii proveniti din operatiunea de schimb, a scos portmoneul, moment in care acesta l-a luat si a fugit, fiind prins doua ore mai tarziu, in localitatea Buciumi”, a mai spus Nadia Serban.
Ea a mai precizat ca faptele celui in cauza intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor de furt calificat si inselaciune, acesta riscand o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *