decembrie 2, 2022

Ieri, 20.06.2019, in jurul orei 22.00, plt.-maj. Matei Doru, aflat in timpul liber, a observat mai multe persoane alergand in urma unui barbat in timp ce strigau „hotul”.

rn

Jandarmul a trecut de indata la urmarirea barbatului suspect care incerca sa-si piarda urma printre blocuri, reusind sa-l intercepteze si sa-l imobilizeze.
Dupa sosirea la fata locului a echipei de interventie a I.J.J. Salaj s-a stabilit ca persoana in cauza, un barbat de 44 de ani din judetul Cluj, intrase cu putin timp in urma pe usa din spate a unui local de alimentatie publica de pe raza municipiului Zalau, de unde a sustras o geanta cu bunuri apartinand unei angajate.
in cauza, jandarmii au intocmit acte de sesizare privind savarsirea infractiunii de „furt calificat”, conform Art. 229 Cod Penal, acte ce vor inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor.
Geanta sustrasa, continand acte, bani si bunuri personale, a fost recuperata si restituita persoanei vatamate.

Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *