Hot de lemne arestat dupa ce a dat buzna in locuinta sefului de post din Buciumi

Hot de lemne arestat dupa ce a dat buzna  in locuinta sefului de post din Buciumi

Marin Varga, din Bogdana, i-a pretins politistului, sub amenintare, sa-i dea inapoi caruta cu care a furat lemne, confiscata de jandarmi

rn

Marin Varga, de 42 de ani, din localitatea Bogdana, a fost arestat vineri pentru 30 de zile, pentru ultraj, dupa ce impreuna cu fratele sau, C. Varga, de 31 de ani, l-au amenintat pe ajutorul sefului de post din Buciumi, F. C., de 33 de ani.
Potrivit procurorului de caz de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Zalau, in data de 6 martie, in timpul unei actiuni organizate de jandarmi, care au constatat ca sunt mai multi arbori taiati din padurea "Ciul", iar o caruta care a fost ridicata in vederea confiscarii si data in custodie ajutorului sefului de post. Persoanele prinse de jandarmi erau cei doi frati Varga, de etnie roma, ambii din Bogdana, care au taiat 2,3 metri cubi si au fost amendati cu 1.000 de lei.
Din 6 martie pana in 8 martie, ambii frati au luat de mai multe ori legatura cu cei doi politisti de la post pentru a le returna caruta.

rn

Politistul n-a scapat de agresori
decat cu ajutorul "mascatilor"

rn

In ziua de 8 martie, in jurul orei 14.00, cei doi frati Varga au dat navala in casa sefului de post, bauti si dezbracati pana la brau, si i-au adresat ajutorului de sef de post injurii, cuvinte jignitoare si amenintari cu moartea, pentru ca il considereau vinovat pentru ridicarea carutei.
Dupa scandalul cu mai multe episoade – scandalagii fiind scosi din din locuinta de seful de post, dar acestia intrau din nou si amenintau continuu -, la un moment dat scandalagiii au fost invitati la postul de politie.
Politistii din Buciumi au solicitat sprijin colegilor care se aflau in patrula, care la randul lor si-au anuntat superiorii, iar intr-un final a fost anuntata si procuratura.
Pana la sosirea echipajelor de politie de la Zalau si a "mascatilor", Varga Marin a continuat amenintarile, a incercat sa scoata caruta din curtea postului de politie si a avariat masina personala a sefului de post. La un moment dat au ajuns "mascatii", care i-au bagat in duba pe cei doi frati si au fost dusi la parchet pentru audieri. Fratele mai mic, C. Varga de 31 de ani a fost eliberat, dar este suspect pentru violare de domiciliu.

rn

Fratii Varga sunt acuzati
de ultraj si violare de domiciliu

rn

Marin Varga, de 42 de ani, a fost retinut in 8 martie pentru 24 de ore, iar in 9 martie a fost propus pentru arestare preventiva 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de ultraj contra unui politist. Judecatoria Zalau a admis propunerea. Marin Varga mai este cercetat, alaturi de fratele sau, pentru violare de domiciliu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *