septembrie 23, 2023

Ziua bună, dragi cititori!

Amintindu-ne de marele gânditor român Petre Țuțea, care spunea că i-a trebuit o viață întreagă pentru a se convinge că în afară de Biblie nu e nici un adevăr și că prima carte mântuitoare și consolatoare pe continent – suverană – e Biblia, iată un horoscop conceput de Pierre Trevet căruia i-au fost de ajuns revelațiile biblice și nu petele din cafea sau orice influențe ale lunii pentru a face aceste previziuni:

Dacă v-ați născut între 1 ianuarie și 31 decembrie: sunteți sub semnul ”harului lui Dumnezeu” (Tit 2,11)

Astrul dominant: Iisus Christos, ”Cel care răsare din înălțime ca să-i lumineze pe cei ce se află în întuneric” ( Lc 1,78)

Dragoste: Mereu fericiți că suntem iubiți de către Dumnezeu și că-L iubim, pentru că nimic ”nu va putea să ne despartă de iubirea lui Dumnezeu care este în Christos Iisus, Domnul nostru”(Rom 8,39)

Călătorii: ”Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și până în veac”( Ps 121,8)

Sănătate: ”Vrednic de crezut și de primit cu toată încrederea este cuvântul: Dacă am murit împreună cu El, vom și trăi împreună cu El”(1Tim 1,15; 2Tim 2,11). ”Nu vă îngrijorați pentru nimic”(Fil 4,6)

Carieră și bani: ”Dumnezeu va avea grijă să suplinească orice nevoie a voastră, după bogăția gloriei Sale”(Fil 4,19). ”M-am învățat să fiu mulțumit în orice împrejurare aș fi.”(Fil 4,11)

Evenimente generale: „Și această Evanghelie a împărăției va fi predicată în toată lumea, ca mărturie pentru toate neamurile”( Mt 24,14)

Viața personală: ”Soarta mea este în mâinile Tale”( Ps 31,16). ”Toate conlucrează spre binele celor care Îl iubesc pe Dumnezeu”(Rom 8,28)

Dragilor, aceste trimiteri biblice înlesnesc folosirea acestui horoscop în orice anotimp și latitudine. Să ne fie cu folos!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut