septembrie 24, 2023

Horoscop 15 septembrie. Zodiile pot face mulți bani

0

BERBEC Astăzi umorul te poate scuti de unele confruntări dureroase care îți pot dăuna echilibrului. Așa că încearcă să înveți să râzi de orice, dar fără să faci de râs pe nimeni! Nici măcar pe tine… Survolează necazurile zilnice fără incidente, concentrându-te doar la ce este esențial. Îți poți folosi resursele de energie emoțională, îți poți oferi ocazia, mai târziu, să te relaxezi pentru a-ți reveni.

TAUR Climatul poate fi propice comunicării, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Încearcă să nu-ți ascunzi rezervele și problemele și nu amâna explicațiile pe mâine. Atât în cuplu, cât și în echipă, trebuie să găsiți împreună o soluție pentru a ieși din criză. Te-ar avantaja să te pui pe primul plan, cei din jur au profitat destul de mult timp de tine, nu crezi?

GEMENI Poți simți că ești testat în viața ta sentimentală. Fie că este vorba de realitate sau de o senzație subiectivă, acum trebuie să-ți stabilești prioritățile și să le impui odată pentru totdeauna.
Evită conflictele și dezbaterile. Ferește-te de indiscreții și bârfe. Un sentiment de frustrare te poate face să te retragi în carapacea ta și să suferi în tăcere. Din fericire, poate apărea o soluție eliberatoare.

RAC Deși e vineri și ești obișnuit să apeși pedala de frână, astăzi poate fi o zi grozavă pentru a face bani sau a realiza o afacere importantă, cu sprijinul planetei Jupiter, dar numai dacă îți folosești bine energia. Domină-ți impulsivitatea atunci când te simți agitat, pentru că te-ar putea face să greșești la nivel profesional și nu numai. Gândește-te de două ori înainte să faci afirmații care îi pot răni sau destabiliza pe cei dragi.

LEU Rivalitățile și geloziile este probabil să apară astăzi. Abilitățile tale s-ar putea să nu fie suficiente și e posibil să trebuiască să faci eforturi pentru a-ți demonstra bunăvoința de a lucra în echipa. Ignorarea lor este cel mai bun mod de a te ocupa de invidioși! Dar nici nu le mai face hatâruri, nu uita de legea socială a lui Ohm: “fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Nu lua hotărâri importante dacă ești nervos!

FECIOARĂ Vineri pare că ești un pic tracasat și foarte obosit. Afectivitatea ta timidă se poate îmbina, însă, armonios cu logica ta ireproșabilă…poate o atmosferă ideală pentru a petrece o zi plăcută, pentru a-ți face planuri solide, a dezvolta idealuri rezonabile sau a organiza eficient o călătorie îndepărtată. Voinţa și ambiția ta trebuie să ţină cont, totuși, de resursele fizice limitate pe care le ai la îndemână.

BALANŢĂ Astăzi, partea financiară este bine aspectată. Încurajat de numărul care tot crește pe aplicația de cont bancar, parcă ai vrea să cheltuiești puțin din acești bani, în special pentru cadouri pentru cei dragi. Nu aştepta prea multe de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Naivitatea și bunătatea caracteristice zodiei te pot face să cedezi șantajului emotional practicat de una din cunoștințele tale.

SCORPION O zi de vineri densă, dar în care ai sporul și nivelul de contrare necesare pentru a duce la bun sfârşit un volum mare de muncă. Un colaborator îți poate oferi ajutorul la momentul potrivit. Acest impuls binevenit te poate ajuta să nu rămâi în urmă. Magnetismul tău personal este în creștere și poți avea o serie de succese personale. Așadar, nu te izola, vineri seara ieși în oraș la un Aperol Spritz!

SĂGETĂTOR Astăzi îți poate fi facilitată găsirea unei metode de a reacționa mai bine la comportamentele care te nemulțumesc. Uneori trebuie să renunți la principiile tale, să fii gata să te bucuri de fiecare clipă, oricât de nepractic ți s-ar putea părea. Nevoia ta de sinceritate poate părea copleșitoare pentru majoritatea oamenilor apropiați. Totuși, îți face bine orice discuție la o cafea, în care te poți descărca de emoțiile negative.

CAPRICORN Gustul tău pentru succes primează și îți dezvolți toate talentele pentru a deschide ușile potrivite pentru proiectele tale de îmbogățire, nimic mai puțin de atât. Îți poți schimba locul de muncă sau angajatorul cu posibilitatea de a-ți dubla, cel puțin, veniturile sau comisioanele. Te poți simți puțin obosit, încetinește, puțin ritmul. Nu te-a obligat nimeni să le faci pe toate perfect şi în timp record. O seară la cinema te poate ajuta să te deconectezi.

VĂRSĂTOR Urmează-ți ideile și planurile, astfel încât ceilalți să simtă energia ta revigorantă și să colaboreze cu tine pentru a-ți crea viața socială și financiară pe care ți-o dorești. Poate fi timpul să cauți sprijinul bancherului tău și al unui avocat pentru a verifica un acord care ar trebui să producă o transformare care să-ți îmbogățească universul privat. Pe seară, o întrevedere cu un prieten, te poate ajuta să te detașezi de agitațiile tale existențiale.

PEŞTI Chiar dacă totul poate părea că merge prea repede și îți perturbă obiceiurile, ai încredere în tine și acționează în consecință. Profită de aspectele bune pentru a oferi oamenilor din jurul tău discuții vesele și o atmosferă pozitivă. Pentru a-ți menține un moral și o formă bune, ar fi bine să ții cont de părerea și de solicitările celor din jur care, altfel, ar putea să te bată puțin la cap. Străduiește-te să-ți conduci barca lin, fără impulsivitate!

Sursa> capital.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut