Revista de cultura “Caiete Silvane”, revista editata de Centrul Culturii Traditionale Salaj, sub egida Consiliului Judetean Salaj, a Primariei si a Consiliului Local Zalau, a editat un nou supliment, mai special, dedicat memoriei si creatiei poetice a poetului Horia Ciovarnache (16 februarie 1953 – 22 februarie 1992).
Lansarea suplimentului va avea loc joi, 26 februarie a.c., de la ora 18, in cadrul unei sedinte festive a Cenaclului literar “Silvania”, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau. Sunt invitati sa participe toti iubitorii de poezie si toti cei care l-au apreciat pe poetul si pe omul Horia Ciovarnache, disparut prea devreme dintre noi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut