Zălăuanii sunt invitați marți, 24 ianuarie, la un spectacol de excepție, dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. Acesta se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Spectacolul muzical-coregrafic „Hora Unirii la Zalău” va fi susținut de elevi și profesori de la secțiile Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj:  Școala Populară de Arte și Meserii și Ansamblul folcloric „Meseșul”.

Vor încânta publicul Orchestra Școlii Populare de Arte și Meserii, coordonată de prof. Ionuț Albert – vioară și prof. Daniel Ilieș – orgă; Clasa de instrumente de suflat – prof. Ciprian Bolojan; Clasa canto muzică populară – prof. Claudiu Costinaș; Ansamblul „Mugur, mugurel”, Clasele de dansuri populare – instructori Doina și Anghel Dușcas; Ansamblul Folcloric Meseșul Junior, coordonat de Paula Morar și Radu Mureșan.

Invitați sunt Tinerii Dănțăuși din Derșida, instructor Adrian Sîrb.

Spectacolul este prezentat de Adina Chirilă.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău.