septembrie 28, 2023

“Hora Unirii la Zalău” -spectacol coregrafic pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

0

Zălăuanii sunt invitați marți, 24 ianuarie, la un spectacol de excepție, dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. Acesta se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Spectacolul muzical-coregrafic “Hora Unirii la Zalău” va fi susținut de elevi și profesori de la secțiile Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj:  Școala Populară de Arte și Meserii și Ansamblul folcloric „Meseșul”.

Vor încânta publicul Orchestra Școlii Populare de Arte și Meserii, coordonată de prof. Ionuț Albert – vioară și prof. Daniel Ilieș – orgă; Clasa de instrumente de suflat – prof. Ciprian Bolojan; Clasa canto muzică populară – prof. Claudiu Costinaș; Ansamblul „Mugur, mugurel”, Clasele de dansuri populare – instructori Doina și Anghel Dușcas; Ansamblul Folcloric Meseșul Junior, coordonat de Paula Morar și Radu Mureșan.

Invitați sunt Tinerii Dănțăuși din Derșida, instructor Adrian Sîrb.

Spectacolul este prezentat de Adina Chirilă.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut