decembrie 1, 2022

Hoț și pistolar de Sărmășag trimis in judecată de Anul Nou

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei au dispus pe 29 decembrie trimiterea în judecată a inculpatului Mureșan Cristian Gabriel pentru furt calificat, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Probatoriul administrat pe parcursul urmăririi penale a relevat faptul că în noaptea de 11 spre 12 aprilie 2014, inculpatul a pătruns prin efracție în atelierul auto aparținând persoanei vătămate Totoș Arnold Attila, de unde a sustras bunuri în valoare de 3.000 lei. În perioada 28 – 30 iunie 2014, inculpatul a pătruns din nou prin efracție în atelierul auto aparținând persoanei vătămate Totoș Attila, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.500 lei. În noaptea de Crăciun a anului trecut, inculpatul a distrus oglinzile retrovizoare ale autoturismului lui Ivan Florian Viorel, cu nr. de înmatriculare SJ-03-NHC, stop_coloana parcat în fața blocului, cauzând un prejudiciu de 600 lei. În perioada 15 – 29 decembrie 2014, pe timpul nopții, inculpatul a pătruns de trei ori în garajul auto al persoanei vătămate Ardelean Vlad-Vasile, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.000 lei. Totodată, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2014, inculpatul a purtat fără drept, pistolul replică tip airsoft marca KWC, model GSR SIGARMS, calibru 6 milimetri, în localul public LDC Club din localitatea Sărmășag. Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *