noiembrie 27, 2022

HC Zalău va da piept cu o grupare din Turcia sau Grecia in turul II al Cupei EHF

După o pauză de patru ani, HC Zalău revine în cupele europene şi în noul sezon va evolua în Cupa EHF, competiţie în care va intra direct în turul al doilea.

Marţi, la orele amiezii, pentru gruparea de sub Meseş au apărut şi primele emoţii europene, având în vedere că la Viena a avut loc tragerea la sorţi.

La prima vedere, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a avut parte de noroc şi sorţii au decis ca zălăuancele să se dueleze în turul al II-lea cu învingătoarea dintre Ankara Yenimahalle (Turcia) şi OFN Ionias (Grecia).

Foarte probabil HC Zalău se va duela cu echipa din Ankara, campioana Turciei, cea care este favorită certă să treacă în primul tur de echipa din Grecia. stop_coloana

Meciurile din turul II al Cupei EHF vor avea loc în luna octombrie, în 14 – 15 octombrie turul, iar returul o săptămână mai târziu, în perioada 21 – 22 octombrie, prima manşă fiind programată la Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *