ianuarie 28, 2023

HC Zalău, neinvinsă la turneul din Ungaria

Cu mai puțin de două săptmămâni înainte de startul noului sezon din Liga Națională, HC Zalău arată bine, iar acest lucru s-a văzut și în cadrul ultimului turneu de verificare ce a avut loc vineri și sâmbătă, în Ungaria, la Kisvardai.

Gruparea de sub Meseș s-a mișcat bine și a înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate, astfel că s-a clasat pe locul secund, contabilizând 5 puncte. Tot 5 puncte a înregistrat și echipa gazdă – Kisvardai KC, cu care HC Zalău a remizat, scor 25 – 25, după ce la pauză, echipa lui Tadici conducea la o diferență de două goluri. Grație unui golaveraj superior, formația din Ungaria a câștigat competiția, în timp ce HC Zalău a trebuit să se mulțumească cu locul 2.

Dacă în partida cu Kisvardai KC, zălăuancele au obținut o remiză, în celelalte jocuri, HC Zalău s-a impus destul de clar.

În prima partida cu Bekescsabai, gruparea de sub Meseș s-a impus la o diferență de 12 goluri, iar meciul cu formația din Slovacia – Iuventa Michalovce, HC Zalău a câștigat la o diferență de 3 goluri.

Organizatorii de la Kisvardai au acordat și premii individuale, iar cea mai bună ”portăriță” a fost desemnată Paula Vișan de la HC Zalău.

Rezultatele turneului:

HC Zalău – Bekescsabai 31 – 19 (16 – 10)

Kisvardai KC – Iuventa Michalovce 36 – 25 (17 – 13)

Bekescsabai  – Iuventa Michalovce 28 – 28 (16 – 15)

Kisvardai KC – HC Zalău 25 – 25 (12 – 14)

Iuventa Michalovce – HC Zalău 27 – 30 (15 – 17)

KC Kisvardai – Bekescsabai 29 – 23 (12 – 16)

Clasament final:

1. KC Kisvardai 5p (90-73)

2. HC Zalău 5p (86-71)

3. Iuventa Michalovce 1p (80-94)

4. Bekescsabai 1p (70-88)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut