decembrie 5, 2022

HC Zalău, in cantonament la Cheile Grădiştei

Elevele lui Gheorghe Tadici îşi încarcă bateriile pentru returul din Liga Naţională

După terminarea partidelor din tur, jucătoarele de la HC Zalău au primit o mică vacanţă, de o săptămână. Duminică, tehnicianul grupării de la poalele Meseşului a sunat adunarea, astfel că Claudia Constantinescu şi compania au revenit la antrenamente şi s-au pregătit câteva zile pe plan local.
Începând de miercuri, HC Zalău a plecat într-un stagiu montan la Cheile Grădiştei, acolo unde se va pregăti aproximativ 10 zile. În stagiul montan, handbalistele vor pune accentul pe pregătirea fizică, mai ales că urmează un retur disputat. La revenirea stop_coloana din cantonament, în preajma sărbătorilor de iarnă, HC Zalău va susţine mai multe partide amicale şi intenţionează să organizeze şi un turneu de verificare la poalele Meseşului. Să mai spunem că startul returului în Liga Naţională se va da pe 9 ianuarie, iar în prima etapă din 2016, HC Zalău va evolua în deplasare la HCM Roman.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *