decembrie 7, 2022

HC Zalău şi-a stabilit primele turnee de verificare

 În vederea pregătirii noului sezon ce va începe pe 6 septembrie, HC Zalău s-a reunit lunea trecută, iar timp de o săptămână, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici s-au pregătit pe plan local, având programate şi câte două antrenamente pe zi. Din această săptămână, gruparea de sub Meseş se află în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, locaţie care a devenit ca şi a doua casă pentru zălăuance, având în vedere că în acest loc, HC Zalău îşi încarcă bateriile atât iarna, cât şi vara. Şi în cantonament, sălăjencele pun  accentul pe pregătirea fizică, urmând să lucreze mai mult la partea tehnico-tactică după revenirea din stagiul de pregătire.

La revenirea din cantonament, Zalăul se va axa şi pe meciurile de verificare, urmând să participe la mai multe turnee. Acestea vor avea loc în luna august, iar deja au fost stabilite două dintre ele.

Primul va avea loc în perioada 3 – 4 august, la Râmnicu Vâlcea, unde Valentina Panici şi colegele sale se vor duela cu HCM Rm. Vâlcea,  stop_coloana SCM Craiova şi Măgura Cisnădie. Ca în fiecare vară, HC Zalău va organiza un turneu de pregătire în Sala Sporturilor. Acesta va avea loc în perioada 18 – 19 august. Deocamdată doar HCM Rm. Vâlcea şi-a anunţat prezenţa, celelalte participante urmând a se cunoaşte în perioada următoare. Având în vedere că Liga Naţională va începe pe 6 septembrie, până atunci HC Zalău va mai lua parte şi la alte turnee de verificare, foarte probabil şi în străinătate, la fel cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi.  

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *