HC Zalău a renunțat și la Alexandra Ciunt

0

În vârtsă de 23 de ani, Alexandra Ciunt este a cincea jucă-toare care pleacă de la HC Zalău, după Roxana Varga, Georgiana Ciuciulete, Florina Ciobanu și Andrada Maior Pașca.


Handbal Club Zalău a renunțat în aceste zile și la serviciile hanbdalistei de 23 de ani, Alexandra Ciunt, după ce în urmă cu câteva săptămânii, gruparea zălăuană a renunțat și la Andrada Maior Pașca. Nepoa-ta prefectului Ionel Ciunt este a cincea jucătoare ca-re a plecat în această vară de la HC Zalău, după Flo-rina Ciobani, Roxana Varga, Georgiana Ciuciulete și Andrada Maior Pașca.
Alexandra Ciunt evoluea-ză pe postul de inter dreapta și a fost transferată anul trecut de la HCM Baia Ma-re, sub formă de un împru-mut de un an. “Handba-listele Andrada Maior-Paș-ca și Alexandra Ciunt au fost transferate la Zalău sub formă de împrumut, iar împrumutul lor a expirat la finalul campionatului”, ne-a declarat profesorul Gheorghe Tadici. 
Managerul echipei HC Za-lău a mai spus că în peri-oada următoare ar mai putea pleca încă două trei jucătoare care nu au dat sa-tisfacție la echipă, chiar dacă sunt legitimate de doi sau trei ani.
stop_coloana  “În perioada următoare, probabil vor mai pleca alte două, trei jucătoare. Este posibil să încheiem cola-borarea cu ele până la data de 1 iulie. Fiecare dintre aceste handbaliste un an, doi, chiar și trei ani de când sunt la acest club, iar aportul lor în jocul echipei a fost scăzut. Nu avem nevoie la echipă doar de “sparring-partner”, care culmea să te și coste”, a încheiat managerul lui HC Zalău Gheorghe Tadici.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut