HC Zalău a fost invinsă de ”U” Alexandrion, in finala turneului de la Cluj-Napoca

Gruparea de sub Meseş s-a clasat pe locul secund, după două victorii şi o înfrângere


Ultima verificare pentru HC Zalău înainte de startul returului a avut loc la Cluj-Napoca, unde gruparea de sub Meseş a participat la Cupa ”Alexandrion”. Formaţia sălăjeană a avut o evoluţie bună, mai ales în prima zi, când a câştigat cu HC Alba Sebeş şi CSM Bistriţa. HC Zalău s-a impus de fiecare dată la o diferenţă de cinci goluri şi a jucat finala turneului cu ”U” Alexandrion Cluj, după ce şi gruparea clujeană a câştigat ambele meciuri din prima zi a competiţiei.
Dacă în urmă cu o săptămână, la turneul de la Zalău, disputa dintre cele două formaţii a fost la discreţia echipei lui Tadici, de data aceasta jocul a fost mult mai echilibrat. Astfel, scorul de pe tabelă a fost strânsă, iar la pauză, sălăjencele au fost în avantaj minim.
În partea a doua echilibrul a persistat, iar într-un final încins, gruparea gazdă s-a impus la un gol diferenţă.
Totodată, echipa antrenată de Carmen Amariei a şi câştigat Cupa ”Alexandrion”, în timp ce HC Zalău s-a clasat pe poziţia secundă.
Locul 3 a fost ocupat de CSM Bistriţa, formaţie care provine din liga secundă, în timp ce HC Alba Sebeş a pierdut toate jocurile şi s-a clasat pe ultimul loc. stop_coloana
La finalul turneului a avut loc şi festivitatea de premiere, acolo unde HC Zalău nu a avut însă nicio jucătoare evidenţiată.
După turneul de la Cluj-Napoca, handbalistele zălăuane vor avea câteva zile libere de Anul Nou, după care vor intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul meci oficial din 2016. Acesta va avea loc pe 6 ianuarie, în deplasare la HCM Roman.
Rezultatele de la Cupa ”Alexandrion”:
“U” Alexandrion Cluj – CSM Bistriţa 33 – 21 (20 – 14)
HC Zalău – HC Alba Sebeş 30- 25 (16 – 9)
HC Zalău – CSM Bistriţa 35 – 30 (15 – 14)
“U” Alexandrion Cluj – HC Alba Sebeş 42 – 28 (23 – 13)
CSM Bistriţa – HC Alba Sebeş 28 – 25 (16 – 11)
”U” Alexandrion Cluj – HC Zalău 25 – 24 (12 – 13)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *