decembrie 2, 2022

HC Zalău a fost invinsă de ”U” Alexandrion, in finala turneului de la Cluj-Napoca

Gruparea de sub Meseş s-a clasat pe locul secund, după două victorii şi o înfrângere


Ultima verificare pentru HC Zalău înainte de startul returului a avut loc la Cluj-Napoca, unde gruparea de sub Meseş a participat la Cupa ”Alexandrion”. Formaţia sălăjeană a avut o evoluţie bună, mai ales în prima zi, când a câştigat cu HC Alba Sebeş şi CSM Bistriţa. HC Zalău s-a impus de fiecare dată la o diferenţă de cinci goluri şi a jucat finala turneului cu ”U” Alexandrion Cluj, după ce şi gruparea clujeană a câştigat ambele meciuri din prima zi a competiţiei.
Dacă în urmă cu o săptămână, la turneul de la Zalău, disputa dintre cele două formaţii a fost la discreţia echipei lui Tadici, de data aceasta jocul a fost mult mai echilibrat. Astfel, scorul de pe tabelă a fost strânsă, iar la pauză, sălăjencele au fost în avantaj minim.
În partea a doua echilibrul a persistat, iar într-un final încins, gruparea gazdă s-a impus la un gol diferenţă.
Totodată, echipa antrenată de Carmen Amariei a şi câştigat Cupa ”Alexandrion”, în timp ce HC Zalău s-a clasat pe poziţia secundă.
Locul 3 a fost ocupat de CSM Bistriţa, formaţie care provine din liga secundă, în timp ce HC Alba Sebeş a pierdut toate jocurile şi s-a clasat pe ultimul loc. stop_coloana
La finalul turneului a avut loc şi festivitatea de premiere, acolo unde HC Zalău nu a avut însă nicio jucătoare evidenţiată.
După turneul de la Cluj-Napoca, handbalistele zălăuane vor avea câteva zile libere de Anul Nou, după care vor intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul meci oficial din 2016. Acesta va avea loc pe 6 ianuarie, în deplasare la HCM Roman.
Rezultatele de la Cupa ”Alexandrion”:
“U” Alexandrion Cluj – CSM Bistriţa 33 – 21 (20 – 14)
HC Zalău – HC Alba Sebeş 30- 25 (16 – 9)
HC Zalău – CSM Bistriţa 35 – 30 (15 – 14)
“U” Alexandrion Cluj – HC Alba Sebeş 42 – 28 (23 – 13)
CSM Bistriţa – HC Alba Sebeş 28 – 25 (16 – 11)
”U” Alexandrion Cluj – HC Zalău 25 – 24 (12 – 13)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *