noiembrie 27, 2022

HC Zalău a caştigat ambele jocurile din prima zi de la Cupa ”Alexandrion”

Ultimul turneu de verificare pentru HC Zalău înainte de începerea returului are loc la Cluj-Napoca, acolo unde formaţia condusă de Gheorghe Tadici participă la Cupa ”Alexandrion”. 

Trei formaţii din Liga Naţională, este vorba de echipa organizatoare – ”U” Alexandrion Cluj, HC Zalău şi HC Alba Sebeş, dar şi o formaţie din liga secundă – CSM Bistriţa se duelează la turneul din Sala Polivalentă, care a început luni dimineaţă.
În prima zi, HC Zalău s-a impus în ambele meciuri, iar după ce a câştigat la cinci goluri diferenţă cu HC Alba Sebeş, gruparea de sub Meseş a câştigat şi disputa cu liderul din Seria a II-a a ligii secunde, tot la 5 goluri diferenţă.
Formaţia zălăuană nu a avut nicio emoţie în a se impune nici în faţa echipei lui Popa Sevişteanu, cât nici şi în faţa grupării antrenate de Horaţiu Paşca şi are şanse mari să câştige turneul de la Cluj-Napoca.
Azi, de la ora 12.00, în ultima zi a turneului, HC Zalău va evolua cu ”U” Alexandrion Cluj. stop_coloana

Rezultatele şi meciurile rămase de jucat de la Cupa ”Alexandrion”:

”U” Alexandrion Cluj – CSM Bistriţa 33 – 21 (20 – 14)
HC Zalău – HC Alba Sebeş 30 – 25 (16 – 9)
HC Zalău – CSM Bistriţa 35 – 30
”U” Alexandrion Cluj – HC Alba Sebeş – ora 18.00

Azi:
Ora 10.00: CSM Bistriţa – HC Alba Sebeş
Ora 12.00: ”U” Alexandrion Cluj – HC Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *