ianuarie 28, 2023

HC Zalau transfera doar jucatoare din România

“Vom face patru sau cinci transferuri si este exclus sa aducem jucatoare din strainatate”, a spus Gheorghe Tadici

rn

Desi a avut parte de un program extrem de încarcat, HC Zalau a reusit rezultate notabile în sezonul 2017 – 2018, atât în Cupa EHF, cât si în Liga Nationala. Dupa ce în cupa europeana a ajuns pâna în sferturi, în campionat, formatia zalauana s-a clasat pe locul 5, pozitie care îi asigura calificare în cupele europene si pentru stagiunea urmatoare.
Deocamdata, HC Zalau s-a despartit de patru jucatoare, Ana Maria Dragut, Larisa Tamas, Paula Visan si Ana Ciolan, dar Gheorghe Tadici nu îsi face mari griji.
“Nu este niciun fel de problema, în anii trecuti au mai plecat si alte jucatoare. Nu este tocmai placut, dar noi avem menirea sa crestem jucatoare, iar când se conacreaza si se ridica la un anumit nivel suntem nevoiziti sa le cedam. Dupa cum se stie, la început le luam pe bani putini, salarii mici si dupa aceea au oferte pe salarii mai mari de trei, chiar patru ori decât la Zalau. Nu avem ce sa le facem, fiindca în alte parti câstiga într-un an cât în patru la Zalau. Este absolut normal, fiindca viata de sportiv de performanta este scurta si trebuie sa profiti”, a spus Gheorghe Tadici.

În perioada urmatoare, conducerea tehnica si cea administrativa trebuie sa gândeasca strategia pentru sezonul urmator, iar antrenorul a dat asigurari ca la echipa se vor face patru, chiar cinci transferuri.

Deja conducerea este în tratative cu unele handbaliste, dar înca nu putem vorbi cu exacticate ce jucatoare vor veni sub Meses. Cert este ca Tadici mizeaza sa transfere tot jucatoare din România.

“Vom aduce doar jucatoare românce. Este exclus sa aducem handbaliste de prin alte tari. Vrem sa contribuim în continuare la cresterea handbalului românesc, nu doar la cresterea handbalului din diverse tari. Vom ramâne consecventi la un lot de 16 jucatoare, care este normal sa le treci pe raportul de joc. Am avut 16 jucatoare si vom merge în continuare tot pe un lot de 16 în sezonul urmator.Vom face 4 sau 5 transferuri. Mai avem de asteptat putin pentru recuperarea lui Adina Sabau si atunci vom sti exact”, a mai spus antrenorul Zalaului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut