septembrie 30, 2022

HC Zalau transfera cinci handbaliste internationale de la tineret!

Dupa ce saptamana trecuta, Alexandra Pricop a fost prima achizitie la HC Zalau, formatia condusa de Gheorghe Tadici a reusit sa mai transfere nu mai putin de cinci handbaliste, care au participat cu nationala de tineret la Campionatul Mondial din Ungaria

rn

HC Zalau a inceput de o saptamana pregatirile pentru noul campionat, iar din primele zile a reusit si prima achizitie, este vorba despre interul Alexandra Pricop, care a fost adusa de la Marta Baia Mare.
De joi, formatia zalauana a plecat in cantonament, iar Gheorghe Tadici a si spus ca pana la inceput de saptamana va reusi sa definitiveze lotul si ca urmeaza sa mai faca transferuri.
Acest lucru s-a si intamplat, astfel ca Gheorghe Tadici a reusit sa transfere nu mai putin de cinci handbaliste, toate fiind internationale de tineret, care au participat cu Romania, la Campionatul Mondial din Ungaria.
Este vorba de portarul Cristina Lung, extrema stanga Andreea Mihart, pivotul Teodora Popescu, interul dreapta Bianca Berbece si Alexandra Severin, ce joaca pe postul de centru.
Trei din cele cinci handbaliste vin de la echipe din Liga Nationala, este vorba de Cristina Lung (SCM Craiova), Andreea Mihart (Danubius Galati) si Teodora Popescu (SCM Craiova), in timp ce Bianca Berbece a jucat ultima data la Activ Plopeni in liga secunda, iar Alexandra Severin vine de la Dinamo Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.