septembrie 26, 2022

HC Zalau, ‘rapusa’ la Baia Mare

Gruparea pregatita de Gheorghe Tadici a fost invinsa de Minaur, dupa ce mai bine de jumatate de ora s-a aflat la conducere. Astfel, seria de victorii a Zalaului din meciurile amicale si oficiale se incheie in Maramures. Din nou, pentru HC Zalau s-a remarcat Claudia Constantinescu care a fost cea mai buna marcatoare a salajencelor

rn

Dupa o victorie mare in primul meci al anului cu SCM Craiova, HC Zalau s-a deplasat cu moralul ridicat la Baia Mare pentru duelul cu Minaur, de sambata. Elevele lui Gheorghe Tadici vin dupa 12 victorii consecutive, ce-i drept, primele 11 fiind reusite in meciuri amicale.
Cu Claudia Constantinescu in mare forma, HC Zalau a inceput mai bine jocul si a preluat conducerea inca din start, Constantinescu marcand trei din primele patru goluri reusite de zalauance.
La rampa a iesit si Dana Abed-Kader, iar dupa 15 minute de joc, HC Zalau avea avantaj minim la Baia Mare, scor 7 – 6.
Kader si Constantinescu au continuat sa “incendieze” plasa portii celor de la Minaur, iar prima repriza s-a incheiat cu avantajul celor de la HC Zalau, scor 12 – 11. Imediat dupa pauza, Constantinescu a mai marcat de doua ori si salajencele s-au distantat la trei lungimi pe tabela, 14 – 11.
insa, in urmatoarele 8 minute, HC Zalau nu a mai inscris, iar baimarencele au marcat de cinci ori, preluand conducerea pentru prima data in acest joc, in minutul 40.
Odata cedata conducere, HC Zalau nu a mai reusit sa revina pe tabela si in final a cedat jocul la doua lungimi. Finalul a fost unul tensionat, Gheorghe Tadici fiind extrem de nemultumit de arbitraj. Mai mult, tehnicianul Zalaului a cerut un time-out doar pentru a remarca acest aspect.
Pentru HC Zalau, cea mai buna marcatoare a fost, din nou, Claudia Constantinescu. Dupa cele 10 goluri reusite cu SCM Craiova, valoroasa handbalista a izbutit 11 goluri la Baia Mare. Constantinescu a fost urmata pe aceasta lista de Dana Abed-Kader cu 5 goluri.

Minaur Baia Mare – HC Zalau 23 – 21 (11 – 12)
HC Zalau: Raluca Kelemen, Paula Teodorescu – Claudia Constantinescu (11 goluri), Dana Abed-Kader (5), Bianca Berbece (2), Diana Nichitean (1), Valentina Panici (1), Roxana Szolosi (1), Alexandra Severin, Daniela Corban, Andrada Mihalcea, Raluca Irimia, Teodora Popescu, Tatiana Prycop, Andreea Mihart si Cristiana Nica. Antrenor: Gheorghe Tadici

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.